parent =
page = take-out

CAFFE RESTORAN ROSETTO

Posle uspešnog vođenja dve novosadske kafane Rujne zore, Goran Končar i njegov brat Zoran odlučili su da zaplivaju italijanskim vodama i u Novom Sadu otvore restoran italijanske kuhinje. Tako je počeo sa radom kafe restoran Rosetto, na čijem se jelovniku mogu naći pice, paste, njoke, pene, obrok salate, specijaliteti sa ćuretinom i piletinom, kao i biftek na četiri načina. Za autentične recepture brine se šef kuhinje Nebojša Mukić, sa višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, a po njegovoj preporuci, sa menija se posebno izdvaja piletina Caprese Style, sa mocarelom i paradajzom, poslužena uz grilovano povrće.

Vlasnici ovog restorana sami su osmislili izgled enterijera, brižljivo vodeći računa o svakom detalju, kako bi svojim gostima pružili samo najbolje. Upravo zbog toga ovde je angažovano i profesionalno osoblje, koje je takođe pažljivo odabrano, tako da gosti uvek dobiju kvalitenu uslugu, ali i da se oslone na preporuku konobara za izbor jela ili vina koja se uklapaju sa odabranim specijalitetima. Vinska karta trenutno broji 40 etiketa, pretežno iz domaćih vinarija, ali ima i vina iz drugih zemalja, a u planu je i proširenje ponude.

Domaćin restorana Rosetto, čovek zadužen za vođenje posla, iza sebe ima 20 godina rada u ugostiteljstvu. Njegovo ime je Nebojša Tukodi, a mnogi ga možda već i poznaju sa pozicije menadžera brojnih ugostiteljskih lokala u Novom Sadu ili kao vlasnika nekadašnjeg Cubismo kafea, ali i Museuma na Petrovaradinskoj tvrđavi i kluba Hedonist. Gosti novootvorenog kafe restorana Rosetto uskoro će petkom i subotom moći da uživaju i uz živu svirku, a biće zastupljeni pretežno soul, pop rock, acid jazz, gipsy jazz i slični zvuci. U planu je i otvaranje bašte na proleće, koja će moći da primi preko 150 gostiju, dok u unutrašnji deo može da stane 80 ljudi.

 

 
Posle uspešnog vođenja dve novosadske kafane Rujne zore, Goran Končar i njegov brat Zoran odlučili su da zaplivaju italijanskim vodama i u Novom Sadu otvore restoran italijanske kuhinje. Tako je počeo sa radom kafe restoran Rosetto, na čijem se jelovniku mogu naći pice, paste, njoke, pene, obrok salate, specijaliteti sa ćuretinom i piletinom, kao i biftek na četiri načina. Za autentične recepture brine se šef kuhinje Nebojša Mukić, sa višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, a po njegovoj preporuci, sa menija se posebno izdvaja piletina Caprese Style, sa mocarelom i paradajzom, poslužena uz grilovano povrće.
logo
Vlasnici ovog restorana sami su osmislili izgled enterijera, brižljivo vodeći računa o svakom detalju, kako bi svojim gostima pružili samo najbolje. Upravo zbog toga ovde je angažovano i profesionalno osoblje, koje je takođe pažljivo odabrano, tako da gosti uvek dobiju kvalitenu uslugu, ali i da se oslone na preporuku konobara za izbor jela ili vina koja se uklapaju sa odabranim specijalitetima. Vinska karta trenutno broji 40 etiketa, pretežno iz domaćih vinarija, ali ima i vina iz drugih zemalja, a u planu je i proširenje ponude.
Domaćin restorana Rosetto, čovek zadužen za vođenje posla, iza sebe ima 20 godina rada u ugostiteljstvu. Njegovo ime je Nebojša Tukodi, a mnogi ga možda već i poznaju sa pozicije menadžera brojnih ugostiteljskih lokala u Novom Sadu ili kao vlasnika nekadašnjeg Cubismo kafea, ali i Museuma na Petrovaradinskoj tvrđavi i kluba Hedonist. Gosti novootvorenog kafe restorana Rosetto uskoro će petkom i subotom moći da uživaju i uz živu svirku, a biće zastupljeni pretežno soul, pop rock, acid jazz, gipsy jazz i slični zvuci. U planu je i otvaranje bašte na proleće, koja će moći da primi preko 150 gostiju, dok u unutrašnji deo može da stane 80 ljudi.