Restoran „Rosetto“ nalazi se na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 14a, u mirnom novosadskom naselju Telep, a udaljen je samo 8 kilometara od auto-puta Beograd-Budimpešta ( izlaz Novi Sad – sever) i samo 4 kilometara od centra grada. Restoran je počeo sa radom 2014. godine i odmah se etablirao u svetu ugostiteljstva kao oaza poslovnih sastanaka i prijatno mesto koje svojim gostima pruža potpuni ugođaj i zadovoljstvo prilikom svakodnevnih poseta. Kapacitete restorana „Rosetto“ čine sala unutar objekta veoma prijatnog ambijenta, kao i zasebni nepušački deo u restoranu. Restoran se takođe može pohvaliti i prelepom letnjom baštom sa kapacitetom od 120 sedećih mesta koja odiše zelenilom i cvećem koji na sebi svojstven način gostima omogućavaju boravak izvan gradske vreve u prirodnom okruženju. Kompletna površina restorana je klimatizovana, što omogućava optimalan boravak gostiju u svim vremenskim prilikama, a gostima je takođe i dostupna besplatna Wi-Fi mreža. Ono što posebno izdvaja restoran „Rosetto“ jeste obezbeđen, potpuno besplatan, parking za goste restorana.

Nešto čime restoran „Rosetto“ može da se pohvali i čime se sa pravom ponosi jesu zapravo kulinarski specijaliteti kojima se naši gosti iznova vraćaju. Na prvom mestu se ističe naš, sada već čuveni, doručak, koji predstavlja pravi izbor za početak svakog dana. Široku lepezu asortimana krasi mediteranska kuhinja, autentičnost, jedinstvenost i specifičnost u načinu pripremanja i serviranja. Bitno je naglasiti da sve naše specijalitete odlikuje potpuno bezbedan način pripreme koji se ogleda prvobitno u suvidiranju mesa, koje svakom jelu dodaje posebnu notu prefinjenosti. Pored izvrsnih kulinarskih specijaliteta raznovrsnost ponude restorana „Rosetto“ upotpunjuju i naši izvrsni dezerti, koji takođe nastaju iz restoranske kuhinje. Proverenu kuhinju, prijatan ambijent i opušten boravak gostima restorana „Rosetto“ svakog četvrtka, petka i subote upotpunjuje i živa muzika koja dodaje poseban šlagvort romantičnoj atmosferi restorana. Naravno kako bi vam svaka poseta našem restoranu ostala u sećanju i ostavila prijatan i pozitivan utisak, pored pristupačnih cena, za to će se pobrinuti i naše ljubazno osoblje.

Za sve informacije i rezervacije možete nas kontaktirati putem telefonskog broja: +381 21 (0) 496 650 ili +381 21 (0) 300 79 46, kao i putem mejla: elektrokoncarns@gmail.com.

Vaš restoran „Rosetto“.